Válasszon professzionális kávégépet vagy italautomatát!

 

Szeretne üzletében, boltjában, éttermében finom és friss italkülönlegességeket kínálni egy gombnyomásra? Segítünk a döntésben, ráadásul most a kényszerrű bezárás utáni újranyitásban is segítünk rugalmas bérleti konstrukcióinkkal! 

 

Kezdjen bemutató videónkkal, csak másfél perc!

 

 

Amit a Valdo minőség jelent

 

Guaranteed-Shield-PNG

Garantáltan nincs
több költség

aiga_shops_inv-128

Az alapanyagot
házhoz visszük

_VD20811

Mi gyártjuk,
mi szervizeljük

 

seal1

Örökös 
garancia

 e831b4062cf61c2ad65a5854e4444593e37eeac818b5184090f8c371a0eb_640

Pontos
fogyasztás mérés

 _VD20896

1 napos
szervízelés

 

 

Hova ajánljuk?

 

Boltjába, gyors éttermébe, strandra, panziójába, irodájába keres megbízható és egyszerűen kezelhető kávéautomatát, kávégépet vagy italadagoló automatát? A Valdo Cafe széles termékkínálatában megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő konstrukciókat!

 

Szállodák, Hotelek

Kávzók, Éttermek, Sörözők 

Áruházak, Boltok 

 

Lépjen személyes kapcsolatba az Ön területi képviselőjével! 

 

Forduljon hozzánk bizalomma és küldje el számunkra érdeklődését. Az Ön személyes területi képviselője rövid időn belül válaszol minden felmerülő kérdésére.

 

 Ajánlatot kérek !

 

Valdo Cafe - hazai gyártású kávégépek 25 év tapasztalatával

 

Hazánkban egyedülálló módon, elsőként kezdtük el az asztali kávégépek és italautomaták bérbeadását úgy, hogy gyártóként mi magunk állítjuk elő a berendezéseket, így a versenytársainkhoz mérten rendkívül versenyképes árak mellett tudjuk biztosítani a magasabb minőséget, valamint az egyedi igényeket is rugalmasan ki tudjuk szolgálni.

 

Egy csésze kávé -  egy csipet tudás
 

Kövessen minket a Facebook és Instagram olalunkon is, hogy ne maradjon le a kávézás világból érkező friss cikkeinkről sem!

 

 

Rezsicsökkentés Valdo kávégépekkel!

2022 augusztus 22.

Tudta, hogy a piacon megvásárolható vagy bérelhető kávéautomaták áramfogyasztása akár sokszorosan eltérhet egymástól? A megnövekedett rezsiköltségek miatt egyáltalán nem mindegy, hogy az Ön által jelenleg használt kávégép mennyit fogyaszt, miközben naponta akár 100 vagy több alkalommal kávét készít üzletében, boltjában vele!

Megérkezett a Valdo Selection!

2022 augusztus 01.


Fibo 2022 összefoglaló
FIBO 2022 összefoglaló

2022 április 20.

A Fibo a világ legnagyobb fitness és egészséges életmód témájú kiállítása Kölnben, minden meghatározó cég részt vesz rajta. Ahogy 2013 óta minden alkalommal, úgy idén is részt vettünk ezen a nemzetközi vásáron.

Hamarosan itt a Valdo Cafe Home Selection!
Hamarosan itt a Valdo Cafe Home Selection!

2022 április 05.

Hatalmas meglepetéssel készülünk! A márciusi Sirha kiállításon nagyon sok visszajelzést kaptunk. Sokak számára jelent problémát, hogy az 1kg-os őrült kávé nem fogy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan az aromáját elveszti bontás után. Ez egy valós helyzet sok háztartásban!

Sirha 2022 beszámoló
Sirha 2022 beszámoló

2022 március 31.

A Valdo Cafe csapata idén is részt vett a kétévente Budapesten tartandó Sirha HoReCa szakkiállításon. A háromnapos rendezvényen bemutattuk gépeinket, újdonságainkat és egy nyereményjátékkal is készültünk. Ebben a cikkünkben összefoglaljuk, hogy mivel is találkozhattak nálunk a látogatók.

Sirha 2022 - mi is ott leszünk!

2022 március 10.

Március 22-24 között a kiállításon szeretnénk olyan potenciális partnerekkel felvenni a kapcsolatot, akik szintén fontosnak tartják, hogy üzletfeleik elsősorban magyar vállalkozások legyenek, akik magyar termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek, magyar munkaerőt alkalmaznak és jelentős a piaci részesedésük.

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!