Asztali instant kávéautomata

Kényelem, higiénia, gyorsaság, - ezek a főbb ismérvei az azonnal oldódó kávéból készült italt adagoló gépeknek.

Asztali instant kávéautomata

Mindezeken túl a Valdo Cafe nagy hangsúlyt fektet az alkatrészek és alapanyagok minőségére.

Fontos tudnia, hogy a Valdo Cafe asztali instant kávéautomatái gondosan válogatott kávébabokból főzött, liofilizációs eljárással készült kávét használnak. Ez a fagyasztva szárításos technológia garantálja az alapanyag magas minőségét.

Az eszpresszótól a nagyon erős kávén át a tejes kávékülönlegességekig egy gombnyomással gyorsan elkészíthető a kiválasztott ital asztali kávégépeink segítségével. A tervezés során gondosan ügyeltünk arra, hogy asztali kávégépeinket rendkívül egyszerű legyen kezelni.

Az automatikus öblítéssel és a beépített mosóprogram segítségével könnyen tisztán tarthatja a készüléket. A saválló lemez pedig hozzájárul a higiéniához és a tartóssághoz.

Instant kávéautomatáink kis helyigénnyel rendelkeznek, ennek ellenére akár nagyobb mennyiségű ital kiszolgálása is megvalósítható. Az instant kávéautomaták működése gazdaságos, mert 1 kg termékből 4-5x annyi termék készíthető, mint a babkávéból.

Üzemeltetésük energiatakarékos és jellemzően kevesebb a meghibásodási lehetőség.

Egy asztali kávégép ára sok vállalkozás számára megterhelő beruházást jelentene, ezért kedvező bérleti konstrukció keretében is biztosítjuk gépeinket.

Kattintson és ismerje meg a Valdo Cafe kávégépeit!

 Asztali instant kávéautomata

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!