Felhasználási helyek

Boltjába, gyors éttermébe, strandra, panziójába, irodájába keres megbízható és egyszerűen kezelhető kávéautomatát, kávégépet vagy italadagoló automatát? A Valdo Cafe széles termékkínálatában megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő konstrukciókat! Válassza ki, hogy mely területben érintett és ismerje meg, hogyan tudunk Önnek segíteni!

Kereskedelmi egységek - Valdo Cafe kávégépek és italautomaták
Kereskedelmi egységbe

Gondolt már Ön is arra, hogy milyen termékek bevezetésével növelhetné vásárlói lojalitását vagy az új vendégek reményében hogyan bővítené szolgáltatási körét?

Vendéglátóipari egységbe - Valdo Cafe kávégépek és italautomaták
Vendéglátóipari egységbe

Ön ismeri a vendégeit – mi tudjuk, hogyan tudná még elégedettebbé tenni őket. Vállalatunk olyan megoldásokat kínál az asztali kávégép és italadagoló automaták piacán, amelyek kifejezetten a HORECA szegmens igényeire lettek kifejlesztve.

Büfét üzemeltetek - Valdo Cafe kávégépek és italautomaták
Büfét üzemeltetek

Önnek is kiemelten fontos, hogy vendégei minél gyakrabban visszatérjenek üzletébe? Szeretné őket gyors és egyszerű kiszolgálás mellett kedvező áron előállított italokkal kínálni?

Munkatársaimnak keresek irodai használatra - Valdo Cafe kávégépek és italautomaták
Munkatársaimnak keresek

Tudta, hogy munkatársai motiváltabbá ügyfelei pedig befogadóbbá válnak egy jó kávé vagy egy ízletes frissítő elfogyasztását követően?

Kereskedelmi szálláshelyre

Szeretné bővíteni szolgáltatásait vagy egy újabb megoldást keres? Válassza a Valdo minőséget! Legyen szó reggeliztetésről vagy a bárban elfogyasztott italokról a Valdo Cafe megfelelő konstrukciót kínál minden esetben.

Egyedi Megoldások - Valdo Cafe kávégépek és italautomaták
Egyedi Megoldások

Ön is szívesen megtapasztalná a Valdo Cafe minőséget? Megkóstolná a gépeink által készített italokat, de valami egyedi megoldásban gondolkodik?

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!