Kereskedelmi szálláshelyre

shutterstock_264372764

Legyen szó reggeliztetésről vagy a bárban elfogyasztott italokról a Valdo Cafe megfelelő konstrukciót kínál minden esetben. Garantáltan kiváló ár-érték arányt biztosítunk a piacon, - kedvező konstrukcióink segítségével magas beruházási költségek nélkül biztosíthatja a szállodai igényeknek megfelelő színvonalat.

Készülékeinket rendkívül könnyű használni és egyetlen gombnyomásra elkészülnek a kiválasztott italok. A beépített mosóprogramnak és automata öblítőnek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja készülékeit. Örökéletű garanciát biztosítunk a tőlünk bérelt készülékekre, gondoskodunk a folyamatos utánpótlásról és szükség esetén expressz sebességgel szervizeljük gépeinket.

Asztali kávégépeinket és üdítő-automatáink úgy terveztük, hogy akár nagy mennyiségben is gyorsan ki tudja szolgálni vendégeit.

Asztali kávégépet keresek
A szállodai kávézás önálló műfajt képvisel a kávékultúrában: nagy mennyiségben kell elérhetőnek lennie, fontos a frissesség, valamint a készülékeknek és a kávé minőségének tükröznie kell a szálloda és egyéb szálláshely színvonalát is.
Hidegital automatát keresek
Szeretne valami igazán egyedit kínálni vendégeinek?
Általános érdeklődés
A kereskedelmi szálláshelyeken kiemelten fontos, hogy a különböző étkezések alkalmával megfelelő minőségű és változatos italkínálat álljon rendelkezésre.
Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!