Kereskedelmi szálláshelyre

shutterstock_264372764

Legyen szó reggeliztetésről vagy a bárban elfogyasztott italokról a Valdo Cafe megfelelő konstrukciót kínál minden esetben. Garantáltan kiváló ár-érték arányt biztosítunk a piacon, - kedvező konstrukcióink segítségével magas beruházási költségek nélkül biztosíthatja a szállodai igényeknek megfelelő színvonalat.

Készülékeinket rendkívül könnyű használni és egyetlen gombnyomásra elkészülnek a kiválasztott italok. A beépített mosóprogramnak és automata öblítőnek köszönhetően könnyedén tisztán tarthatja készülékeit. Örökéletű garanciát biztosítunk a tőlünk bérelt készülékekre, gondoskodunk a folyamatos utánpótlásról és szükség esetén expressz sebességgel szervizeljük gépeinket.

Asztali kávégépeinket és üdítő-automatáink úgy terveztük, hogy akár nagy mennyiségben is gyorsan ki tudja szolgálni vendégeit.

Asztali kávégépek hotelek, szálláshelyek számára
Asztali kávégépet keresek
A szállodai kávézás önálló műfajt képvisel a kávékultúrában: nagy mennyiségben kell elérhetőnek lennie, fontos a frissesség, valamint a készülékeknek és a kávé minőségének tükröznie kell a szálloda és egyéb szálláshely színvonalát is.
Hidegital automata kereskedelmi szálláshelyre, hotelekbe, szállodákba
Hidegital automatát keresek
Szeretne valami igazán egyedit kínálni vendégeinek?
Segítünk, hogy vendégei még jobban érezzék magukat szálláshelyén!
Általános érdeklődés
A kereskedelmi szálláshelyeken kiemelten fontos, hogy a különböző étkezések alkalmával megfelelő minőségű és változatos italkínálat álljon rendelkezésre.
Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!