Valdo minőség

Valdo minőség

Tudja meg mi a titka a több, mint 25 éves múltra  visszatekintő Valdo minőségnek, mely önmagában  egyedülálló és melyre rendkívül büszkék vagyunk.


Missziónk olyan megbízható gépek gyártása, melyekkel lehetővé válik gyorsan, nagy tömegek kiszolgálása, mindezt hatékonyan, a legkisebb költség- és energiaráfordítással (környezetbarát módon), az állandó minőség folyamatos biztosításával.

vonal-kavszemmelMagas minőségű alapanyagokValdo minőség

Egyedülálló, saját gyártású kávégépeink, kávéautomatáink az egyedi keverésű és pörkölésű Valdo Cafe Premium Arabica kávéval üzemelnek, amelyek kifejezetten ezekhez a gépekhez lettek kifejlesztve, így tökéletesen visszaadják a kávé valódi aromáját. Cégünk kínálatában egyaránt megtalálhatóak a világszerte nagy népszerűségnek örvendő, azonnal oldódó, fagyasztva szárításos eljárással készült instant kávé, valamint a gondosan, fajtánként válogatott, egyedi pörkölésű babkávé keverékek.

Tejes italaink készítéséhez a világ harmadik legnagyobb németországi gyártója által a Valdo Cafe igényeihez kifejlesztett, valódi félzsíros tejből készült alapanyagokat használunk.

Csokoládés italaink elkészítéséhez szintén kiváló minőségű, magas kakaótartalmú terméket forgalmazunk.
Hideg italaink minőségére osztrák garancia a védjegy.

vonal-kavszemmelPrémium minőségű kávé és italautomaták, kávégépek

A Valdo ital- és kávéautomatái saválló lemezből készülnek, higiénikusak, megbízhatóak, rendkívül tartósak, melynek köszönhetően a nagy igénybevétel során is megállják a helyüket.

Minden kávégépünk mikroprocesszorral vezérelt, italfajtánkként külön számlálóval van felszerelve. A teljesen automatizált működés lehetővé teszi, hogy a gombnyomást követően már akár 5-8 mp alatt elkészüljön a kiválasztott ital.

A gyorsaság mellett automatáink és kávégépeink mindig a megszokott minőséget garantálják a tökéletes kávéélmény és a hűsítő felfrissülés érdekében.

Az új és újabb technológia, valamint a megrendelői igények figyelembevételével folyamatosan fejlesztünk, gépeinket a funkcionalitás és költséghatékonyság szolgálatába állítva.

Testreszabható a gépek italválasztéka, formája, üzemelés módja, - tehát szinte bármelyik paramétere.
Table topjaink sikeresen ötvözik a professzionális automaták minőségét a vending automaták választékbeli tudásával.

vonal-kavszemmelMagas minőségű szolgáltatások

Megbízható, kávé és italautomatáink, valamint alapanyagaink mellett kiemelt figyelmet fordítunk szolgáltatásaink magas színvonalára.

Partnereink számára rendkívül rövid határidővel, - 24 órán belül, - ingyenes szervízszolgáltatást biztosítunk országosan.
Szakszerű használat esetén alkatrészeinkre örökös garanciát vállalunk. Partnereink kényelme érdekében a szükséges termékek utánpótlását havonta ingyenesen biztosítjuk.

A gépek szállítását és beüzemelését szintén szakemberünk végzi.

Kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos, személyes kapcsolattartást, melyre dedikált képviselőt biztosítunk.
Szolgáltatásunk az ország egész területén elérhető.

Elégedettségi garancia: belső felmérésünk bizonyítja, hogy megkérdezett partnereink közel 100%-a elégedett a garanciaérvényesítéssel, a termékek minőségével, és a szállítás gyorsaságával!

Tapasztalja meg Ön is az ellenállhatatlan Valdo minőséget, kóstolja meg kávé- és italkülönlegességeinket!

Valdo minőség

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!