Asztali szemes kávéautomata

A Valdo Cafe legújabb családtagja, az asztali szemes kávéautomata több, mint egyszerű szemes kávégép: elegáns, attraktív megjelenésével elősegíti, hogy sikeresebb legyen vállalkozása a mindennapok során.

Asztali szemes kávéautomata

Mind a gyártás során felhasznált alkatrészek, mind pedig az italkészítés során felhasznált alapanyagok magas minőséget képviselnek.

Egyszerű, gyors működtetés jellemzi, barista funkcióval kiegészítve. Így igazi, hamisíthatatlan kávéházi élményt biztosít, de barista szaktudást nem igényel a kezelése. Mindig ugyanolyan tökéletes minőségű kávét készít egyetlen gombnyomásra.

A tökéletes kávé készítés alapja a kiváló minőségű alapanyagon felül a megfelelő főzési folyamat, amelyhez a nagy és állandó nyomás, az erős és egyenletes darálás és megfelelő szivattyú alkalmazása nélkülözhetetlen.

A Valdo Cafe saját márkás, szemes kávéi 8-féle, gondosan válogatott és pörkölt babszemekből készülnek.
A Valdo Cafe szemes kávégépei automatikusan adagolják a beállított babkávé mennyiséget, - a frissen őrölt kávébabból pedig egy gombnyomás és 30-35 másodperc után fogyasztható a kávékülönlegesség.

Asztali szemes kávégépeinket kedvező konstrukciók segítségével tesszük elérhetővé, - legyen szó bérlésről vagy vásárlásról.


Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Asztali szemes kávéautomata

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!