Rezsicsökkentés Valdo kávégépekkel!

Tudta, hogy a piacon megvásárolható vagy bérelhető kávéautomaták áramfogyasztása akár sokszorosan eltérhet egymástól? A megnövekedett rezsiköltségek miatt egyáltalán nem mindegy, hogy az Ön által jelenleg használt kávégép mennyit fogyaszt, miközben naponta akár 100 vagy több alkalommal kávét készít üzletében, boltjában vele!

A megnövekedett rezsiköltségek miatt egyáltalán nem mindegy, hogy az Ön által jelenleg használt kávégép mennyit fogyaszt, miközben naponta akár 100 vagy több alkalommal kávét készít üzletében, boltjában vele!

A VALDO CAFE KÉVÉGÉPEI ENERGIATAKARÉKOSAK!

 

PID vezérlés:

A legmodernebb fűtési technológia a mikroprocesszoros PID vezérlés, amely minimális áramfogyasztással jár, ugyanis minden körülményt figyelembe vesz a fűtés során. Ha például képes lenne akár 1200W-al fűteni, de a külső hőmérséklet miatt elegendő csak 300W, akkor azzal fűt.
 

Szigetelt bojler:

Kávégépeink bojlerei 10-20mm vastag habszivaccsal vannak szigetelve.A legtöbb magyarországi kávégépen nincs szigetelés a bojler körül, így azok gyakrabban fűtenek fel, ezáltal több energiát, vagyis áramot fogyasztanak!
 

ECO mód:

A Valdo gépein van beállítható „ECO” mód: ez azt jelenti, hogy a gép fűtése és egyéb energiahasználata adott idő leáll, ha nem használják. A legtöbb kávégép nincs ellátva ilyen funkcióval, így ugyanúgy fogyasztják az áramot akkor is, amikor csak készenlétben vannak, mintha éppen használnák!

 

Részletek:

https://kavegep-berles.hu/rezsicsokkentes/
 

valdo-rezsicsokkentes-2

 

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!