Termékeink

Hazánkban kivételes módon cégünk saját gyártó egységében készíti a saját tervezésű és önállóan fejlesztett kávégépeket és egyéb italautomatákat, ezáltal egyedi megrendeléseket is teljesítünk. Termékeinket elsősorban bérleti konstrukcióban kínáljuk, de igény esetén értékesítjük is.

A Valdo Cafe automatáinak gyártása során a felhasználóbarát, modern technológiák alkalmazására törekszünk, amelyet a használat során a következőkben tapasztalhat meg. Automatáink:

  • saválló lemezből készülnek, így kávégépeink könnyen tisztíthatóak, higiénikusak és tartósak
  • működésük egyszerű, - gyors kiszolgálást biztosít
  • teljesen automatizált berendezések, - gombnyomás után elkészítik a kiválasztott italt
  • standolhatóak, - számlálói italfajtánként külön-külön és összesítve is rögzítik a forgalmat
  • vízhálózatra szerelve vagy víztartállyal ellátott készülékek
  • 2-6 terméktartállyal ellátott gépek
  • az italválaszték géptípustól függően 3-14-féle

A Valdo Cafe gépeknél a gyorsaság nem megy a minőség rovására, melyre számos elégedett partner a bizonyíték. Gépeink megbízhatóságára és minőségére az általunk vállalt örökös garancia a biztosíték.

Asztali instant kávéautomata
Asztali instant kávéautomata
Kényelem, higiénia, gyorsaság, - ezek a főbb ismérvei az azonnal oldódó kávéból készült italt adagoló gépeknek.
Asztali szemes kávéautomata
Asztali szemes kávéautomata
A Valdo Cafe legújabb családtagja, az asztali szemes kávéautomata több, mint egyszerű szemes kávégép: elegáns, attraktív megjelenésével elősegíti, hogy sikeresebb legyen vállalkozása a mindennapok során.
Hidegital automata
Hidegital automata
Hidegital automatáink segítségével trendi, vitaminokkal dúsított, energiaszegény, hűtött frissítők készíthetőek egyetlen gombnyomással. Készülékeink gyorsan elkészítik a kiválasztott 2-5 fokos italokat, amelyek tökéletes frissítők a nyári forróság idején.
Funkcionális italautomata
Funkcionális italautomata
A termék életre hívását az egészségtudatosság trendjének előtérbe kerülése, a felgyorsult életvitel és a modern technológia iránti igény adja. Funkcionális italaink nem csak szomjat oltanak, hanem élettanilag kedvező hatású komponenseket tartalmaznak.
Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!