Funkcionális italautomata

A termék életre hívását az egészségtudatosság trendjének előtérbe kerülése, a felgyorsult életvitel és a modern technológia iránti igény adja. Funkcionális italaink nem csak szomjat oltanak, hanem élettanilag kedvező hatású komponenseket tartalmaznak.

Funkcionális italautomata

Erősíthetik a szervezet védekező mechanizmusait, hozzájárulhatnak betegségek kockázatának csökkentéséhez, javíthatják a fizikai állapotot.

Modellünk a sportkulacsok méretéhez (27cm) van fejlesztve, így biztosítva, hogy a legrelevánsabb felhasználási területek , - úgy mint fitnesz-és edzőtermek, rekreációs helyszínek, sportközpontok és egyéb sportlétesítmények, - sajátosságainak is megfeleljen.

• A fém kasztni 6 db 5 literes bag-in-box tartálynak ad helyet, - így egyszerre 6 különböző ital

mentes és szénsavas változatban, hűtött és nem hűtött italként is kínálható.

• Mindezek pedig nemcsak 5 dl-es, hanem 2 és 3 dl-es pohárba is adagolhatóak

A zárt rendszerű technológiának köszönhetően automatáink könnyen tisztántarthatóak és rendkívül higiénikusak. Az energiatakarékos gépek töltőanyagai kis helyen is elférnek és hosszú ideig megőrzik a szavatosságukat. Könnyen kezelhetők és gyorsan utántölthetőek. Gépeinkben az ASCO MidMix rendszert alkalmazzuk. 

Funkcionális italautomata

Ismerje meg most kedvező konstrukcióinkat!

 

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolat!

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!