Funkcionális italautomata

A termék életre hívását az egészségtudatosság trendjének előtérbe kerülése, a felgyorsult életvitel és a modern technológia iránti igény adja. Funkcionális italaink nem csak szomjat oltanak, hanem élettanilag kedvező hatású komponenseket tartalmaznak.

Pro_Shake-mail-600-1

Pro Shake


 

Realfresher_New-600

Real Fresher


 

 

Erősíthetik a szervezet védekező mechanizmusait, hozzájárulhatnak betegségek kockázatának csökkentéséhez, javíthatják a fizikai állapotot.

Modellünk a sportkulacsok méretéhez (27cm) van fejlesztve, így biztosítva, hogy a legrelevánsabb felhasználási területek , - úgy mint fitnesz-és edzőtermek, rekreációs helyszínek, sportközpontok és egyéb sportlétesítmények, - sajátosságainak is megfeleljen.

• A fém kasztni 6 db 5 literes bag-in-box tartálynak ad helyet, - így egyszerre 6 különböző ital

mentes és szénsavas változatban, hűtött és nem hűtött italként is kínálható.

• Mindezek pedig nemcsak 5 dl-es, hanem 2 és 3 dl-es pohárba is adagolhatóak

A zárt rendszerű technológiának köszönhetően automatáink könnyen tisztántarthatóak és rendkívül higiénikusak. Az energiatakarékos gépek töltőanyagai kis helyen is elférnek és hosszú ideig megőrzik a szavatosságukat. Könnyen kezelhetők és gyorsan utántölthetőek. Gépeinkben az ASCO MidMix rendszert alkalmazzuk. 

Funkcionális italautomata

 

Ismerje meg most kedvező konstrukcióinkat, amellyek automatáink hosszú távra vehetők bérbe vagy kedvezményes módon vásárolhatóak meg!

 

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolat!

 

shake_master_02-600

Shake Master


 

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!