VIP Cafe program

vonal-kavszemmelÖn is maximális elégedettségre törekszik vendégei és ügyfelei kiszolgálásában? Szeretné, ha munkatársai is motiváltabbak lennének a mindennapok során, melynek köszönhetően Ön is magasabb bevételre tehet szert?

Mi a Valdo Cafe-nál hiszünk benne, hogy VIP Cafe Programunk keretében kialakított szoros partneri kapcsolatunknak köszönhetően, nagyban hozzájárulhatunk az Ön mindennapi sikereihez.

Felméréseink alapján 10 partnerből 9 örülne, ha beszállítója segítené őt abban, hogy több vásárlója legyen. Ugyanakkor a legtöbbjük nem költ vevőszerzésre. Mi a Valdo Cafe-nál ezt úgy gondoljuk, hogy nagykereskedőként kötelességünk arra törekedni, hogy partnereinket elégedetté és sikeresebbé tegyük, - hiszen az ő sikereik a mi sikerünk is.

Milyen előnyökkel gazdagodhat a VIP Cafe program tagjaként?

• A VIP CAFE Program keretében közös aktivitásokat szervezünk
• értékesítést támogató anyagokkal hozzájárulunk vállalkozása fejlődéséhez
• így hiszünk abban, hogy együttesen több vevőre és
• vállalkozásában motiváltabb alkalmazottakra tehet szert velünk

Csatlakozzon a VIP Cafe programunkhoz és kiváló minőségű kávé és italautomatáink használata mellett egy jövedelmező és hosszú távú együttműködést kínálunk.
Tapasztalja meg Ön is milyen a sikeres együttműködés a Valdo Cafe-val.

San_Remo_640x480

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!