Hidegital automata

Hidegital automatáink segítségével trendi, vitaminokkal dúsított, energiaszegény, hűtött frissítők készíthetőek egyetlen gombnyomással. Készülékeink gyorsan elkészítik a kiválasztott 2-5 fokos italokat, amelyek tökéletes frissítők a nyári forróság idején.

Hidegital automata

Asztali italadagoló automatáinkat úgy terveztük, hogy óránként akár 300 adagot is el tudjanak készíteni, így jelentős számú fogyasztót tudnak kiszolgálni rövid idő alatt. Hidegital automatáink postmix rendszerű gépek, teljesen automatizált berendezések, melyek akár vízhálózatra kötve vagy víztartállyal is igényelhetők.

Hidegital automatáink energiatakarékosan üzemelnek, a pontos adagolásnak köszönhetően megbízhatóan elszámoltathatóak. Automatáink kiemelten higiénikusak, a beépített mosóprogramnak köszönhetően a tisztántartás is egyszerű. A frissítők koncentrátumból készülnek, az alapanyagok sokáig megőrzik szavatosságukat és kis helyen tárolhatóak.

Széles ízválasztékunkból egyszerre 3 különböző ízben készülhetnek az italok.

Frappe Bar hidegital automatáink 5 terméktartályosak és ízletes, hideg tejes italokat képesek adagolni. Az 5 féle termékből tetszés szerint kis és nagy adagot szolgálhat fel.
Ismerje meg most kedvező konstrukcióinkat! 

 

kattintson és vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Hidegital automata

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!