Hírek

Szeretne még többet tudni az asztali kávé- és üdítőautomaták világáról vagy érdekességeket olvasni termékeinkről? Kíváncsi hol találkozhat velünk személyesen? Kövesse nyomon rendszeresen itt megjelenő híreinket, információinkat!

Rezsicsökkentés Valdo kávégépekkel!

2022 augusztus 22.

Tudta, hogy a piacon megvásárolható vagy bérelhető kávéautomaták áramfogyasztása akár sokszorosan eltérhet egymástól? A megnövekedett rezsiköltségek miatt egyáltalán nem mindegy, hogy az Ön által jelenleg használt kávégép mennyit fogyaszt, miközben naponta akár 100 vagy több alkalommal kávét készít üzletében, boltjában vele!

Megérkezett a Valdo Selection!

2022 augusztus 01.


Fibo 2022 összefoglaló
FIBO 2022 összefoglaló

2022 április 20.

A Fibo a világ legnagyobb fitness és egészséges életmód témájú kiállítása Kölnben, minden meghatározó cég részt vesz rajta. Ahogy 2013 óta minden alkalommal, úgy idén is részt vettünk ezen a nemzetközi vásáron.

Hamarosan itt a Valdo Cafe Home Selection!
Hamarosan itt a Valdo Cafe Home Selection!

2022 április 05.

Hatalmas meglepetéssel készülünk! A márciusi Sirha kiállításon nagyon sok visszajelzést kaptunk. Sokak számára jelent problémát, hogy az 1kg-os őrült kávé nem fogy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan az aromáját elveszti bontás után. Ez egy valós helyzet sok háztartásban!

Sirha 2022 beszámoló
Sirha 2022 beszámoló

2022 március 31.

A Valdo Cafe csapata idén is részt vett a kétévente Budapesten tartandó Sirha HoReCa szakkiállításon. A háromnapos rendezvényen bemutattuk gépeinket, újdonságainkat és egy nyereményjátékkal is készültünk. Ebben a cikkünkben összefoglaljuk, hogy mivel is találkozhattak nálunk a látogatók.

Sirha 2022 - mi is ott leszünk!

2022 március 10.

Március 22-24 között a kiállításon szeretnénk olyan potenciális partnerekkel felvenni a kapcsolatot, akik szintén fontosnak tartják, hogy üzletfeleik elsősorban magyar vállalkozások legyenek, akik magyar termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek, magyar munkaerőt alkalmaznak és jelentős a piaci részesedésük.

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!