Sirha 2022 - mi is ott leszünk!

Március 22-24 között a kiállításon szeretnénk olyan potenciális partnerekkel felvenni a kapcsolatot, akik szintén fontosnak tartják, hogy üzletfeleik elsősorban magyar vállalkozások legyenek, akik magyar termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek, magyar munkaerőt alkalmaznak és jelentős a piaci részesedésük.

Március 22-24 között a Hungexpo, G pavilon A2 standján, a SIRHA BUDAPEST 2022-n, Magyarország legjelentősebb nemzetközi  élelmiszeripari és HoReCa szakkiállításán szeretnénk olyan potenciális partnerekkel felvenni a kapcsolatot, akik szintén fontosnak tartják, hogy üzletfeleik elsősorban magyar vállalkozások legyenek, akik magyar termékeket és szolgáltatásokat értékesítenek, magyar munkaerőt alkalmaznak és jelentős a piaci részesedésük. 

A Valdo Cafe System Kft. 100 % magántulajdonban működő magyar vállalkozás. Cégünk megbízhatóságának alapját a kollégák sokéves szakmai tapasztalata, illetve elkötelezettsége képezi. Több mint 29 éves múlttal rendelkezünk a kávégépek és italautomaták piacán:

Saját fejlesztésű asztali automatizált kávégépek és italautomaták gyártása és üzemeltetése

Széles termékpaletta forgalmazása (szemes és instant kávé, egészséges üdítő- és fehérje alapú italok)

Országos szervízhálózat, magyar beszállítókkal és alkatrészellátással

Szolgáltatásunk színvonalát ügyfeleink elégedettsége és töretlen bizalma is bizonyítja. Cégünknél működő ISO9001 minőségbiztosítási rendszer is garanciát nyújt a megbízható együttműködésre. Filozófiánk, hogy megrendeléseinket a határidők betartásával, minőségi kiszolgálással teljesítsük. Gépeink üzemeltetése, minőségi italaink árusítása kiemelten magas hozamot tud biztosítani. 

További információk a kiállításról: https://sirha-budapest.com/

 

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!