Hamarosan itt a Valdo Cafe Home Selection!

Hatalmas meglepetéssel készülünk! A márciusi Sirha kiállításon nagyon sok visszajelzést kaptunk. Sokak számára jelent problémát, hogy az 1kg-os őrült kávé nem fogy olyan gyorsan, mint amilyen gyorsan az aromáját elveszti bontás után. Ez egy valós helyzet sok háztartásban!

 

A "Valdo Cafe Home" logóval jelöljük mindazt, amit haza is vihetsz a Valdo Cafe-tól. Hamarosan érkezik ide a "Selection" sorozatunk, amelyben olyan kis kiszerelésű, de egyedileg válogatott minőségű, igazi kávékülönlegességeket hozunk el Neked, amelyet a kis mennyiségnek köszönhetően elérhető áron bárki kipróbálhat!

 

valdo20220419

 

Erre is megoldás a kiszerelésű pörkölt kávéink, amelyek minden hónapban más-más ízt tartalmaznak, a világ különböző kávéterületeiről. Így nem csak az aromát őrizheted meg, de változatos élményben is részed lehet.

 

A Valdo Cafe Home Selection kávéinkat keresd a "Valdós" helyeken, ahol automatáinkból szolgálnak ki nap mint nap!

 

Íratkozz fel vagy regisztrálj nálunk, és havonta egyszer értesítünk, milyen új aromát hozunk el Neked, egyben bemutatva az adott kávétermő terület történetét és sok érdekességet:
https://www.valdoshop.hu/customer/register

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!