FIBO 2022 összefoglaló

A Fibo a világ legnagyobb fitness és egészséges életmód témájú kiállítása Kölnben, minden meghatározó cég részt vesz rajta. Ahogy 2013 óta minden alkalommal, úgy idén is részt vettünk ezen a nemzetközi vásáron.

2019 óta először került újra megrendezésre a Fibo szakkiállítás Kölnben. Ez a világ legnagyobb fitness és egészséges életmód témájú kiállítása, minden meghatározó cég részt vesz rajta. Ahogy 2013 óta minden alkalommal, úgy idén is részt vettünk ezen a nemzetközi vásáron.

 

fibo1


A korábbi önálló megjelenések után idén először a Németországban piacvezető partnerünkkel, a Trugge GmbH-van közösen bemutattuk a Shake Master automatánkat és bejelentettük a hivatalos hosszú távú együttműködésünket. A megjelenésünk nagy sikert aratott a látogatók körében.

A kiállításon részt vettek a szakma jeles képviselői, világszinten érdekelt nagy cégei, neves orvosok, a fitness világ híres szereplői.

Egyértelműen rávilágított a rendezvény, hogy a nemzetközi fitness világban szükség van olyan automatára, ami gyorsan és könnyen készít egészséges italokat, protein shakeket. Egy megbízható automatára van szükség, ami egyszerűen, rövid idő alatt szolgál ki sok embert.

A Shake Master a Mi válaszunk erre a fogyasztói kihívásra. A kiállításon naponta több százan kóstolták meg az általa készített italokat, és mindenki ezeket tartotta a legfinomabbnak.

 

fibo3



A felhasznált alkatrészeknek és az egyedi technológiának köszönhetően minden kedvelt ital gyorsan elkészíthető a Shake Masterrel.
Az automatizált folyamatnak köszönhetően a berendezés állandóan tisztán és higiénikusan tartja magát, így a nap végi hosszas takarítástól is megkíméli a felhasználót.

A kiállításon saját szemünkkel tapasztaltuk, hogy a koronavírus által terhelt időszak után mennyire megnövekedett az igény az egészséges életmód folytatására a különböző prevenciós módszerek és eszközök alkalmazásárára. A biztonságos környezet megteremtése minden korábbinál hangsúlyosabb kérdéssé vált. A fogyasztói bizalom visszanyerése érdekében minden szolgáltatónak lépéseket kell tennie a hossz távú sikerek elérése érdekében.
Világszerte nagymértékben emelkedik a fizikoterápiás központok száma, ami szintén nagy pici lehetőségeket rejt magában az automatizált gépek területén.
Összességében nagyon sikeresen zárult számunkra a kiállítás!

Már nagyon várjuk a következő rangos eseményt, a júniusban megrendezésre kerülő RIMINI WELLNESS nemzetközi kiállítást, ahol ismét lehet velünk és gépeinkkel találkozni és bemutatjuk új fejlesztésünket, egy automata eszpresszó kávégépet!

 

fibo4

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!