Sirha 2022 beszámoló

A Valdo Cafe csapata idén is részt vett a kétévente Budapesten tartandó Sirha HoReCa szakkiállításon. A háromnapos rendezvényen bemutattuk gépeinket, újdonságainkat és egy nyereményjátékkal is készültünk. Ebben a cikkünkben összefoglaljuk, hogy mivel is találkozhattak nálunk a látogatók.

A Valdo Cafe csapata idén is részt vett a kétévente Budapesten tartandó Sirha HoReCa szakkiállításon. A háromnapos rendezvényen bemutattuk gépeinket, újdonságainkat és egy nyereményjátékkal is készültünk. Ebben a cikkünkben összefoglaljuk, hogy mivel is találkozhattak nálunk a látogatók.

valdocafe-sirha-2022-11

A Sirha 2022 is bemutattuk a Magyarországon gyártott saját fejlesztésű kávéautomatáinkat. A látogatók között sokan voltak, akik már jól ismerték kávékülönlegességeinket, és rengeteg új érdeklődővel is megismertethettük kávégépeinket és italainkat.

valdocafe-sirha-2022-13

A forróital automatáinkon kívül megtekinthetőek voltak üdítőgépek és funkcionális italautomatáink is. Legyen szó szállodai reggeliztetéshez szükséges üditőautomatáról vagy egy edzőtermi Protein shaket készítő funkcionális italautomatáról, cégünk minden területre tud megoldást ajánlani.

Az évtizedek óta kedvelt gépeink és italaink mellett újdonságokkal is készültünk. A legnagyobb újdonságunkat, a Salus 210 automata levegő- és felületfertőtlenítő gépet most mutattuk be először Magyarországon. 2022-re kiemelt fontosságú lett a higiénia és a gyakori, alapos fertőtlenítés. Gépünk kiváló megoldást nyújt olyan helyiségek fertőtlenítésére, ahol sokan megfordulnak nap mint nap, legyen szó egy üzletről, nagyobb irodáról vagy akár orvosi rendelőről. Egesz napos védelmet nyújt a vírusok, baktériumok és gombák ellen, aktívan fertőtlenítve a levegőt és az adott helyiségben lévő tárgyakat.

valdocafe-sirha-2022-12
A kiállítás látogatói személyesen ismerhették meg kávéautomatáink új generációját, és megkóstolhatták új vegán és laktózmentes tejporainkat. Tudjuk, hogy napjainkban sokan kiemelt figyelmet fordítanak a helyes táplálkozásra vagy éppen laktózérzékenységben szenvednek, ami megnehezítheti a mindennapi kávézást. Alternatív tejporainkkal azok is élvezhetik kávékülönlegességeinket, akik eddig nem tudták vagy kompromisszumot kellett kötniük.

valdocafe-sirha-2022-9
A kóstolj és nyerj nyereményjátékunk keretén belül több száz látogató ivott egyet finom kávés italaink közül és rengetegen adtak nagyon pozitív visszajelzést. Három szerencsés résztvevőt egy-egy Valdo Cafe termosszal ajándékoztunk meg, a legszerencsésebb látogatónk pedig megnyerte a két éjszakás wellness kikapcsolódást a ceglédi Hotel Aquarellbe.


Habár a jelenlegi főnyereményt már kisorsoltuk, de továbbra is érdemes részt venni nyereményjátékainkban, hiszen minden hónapban lehet nyerni tőlünk egy-egy tetszetős logózott Valdo Cafe termoszt. Ehhez nem kell mást tenni, mint egy fotót készíteni miközben a kedvenc Valdo kávéját fogyasztja és feltölteni Facebook-ra megjelölve rajta minket ( @ Valdo Cafe Magyarország).

valdocafe-sirha-2022-4
Köszönjük, hogy ilyen sokan ellátogattak standunkra és érdeklődtek egyedi kínálatunk iránt. Számos új ügyféllel bővültünk és sok érdeklődőnek mutathattuk be gépeinket. Reméljük mindenki jól érezte magát, aki ellátogatott standunkra, és legközelebb újra találkozunk !

valdocafe-sirha-2022-7

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!