SIRHA 2024

Találkozzunk a SIRHA kiállításon!

A SIRHA Budapest, közép-kelet Európa legjelentősebb nemzetközi élelmiszeripari és HoReCa szakkiállítása 2024. március 5. és 7. között hatodik alkalommal várja a szakembereket a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központba! Nem kérdés, hogy mi is ott leszünk.

A Valdo Group több, mint 3 évtizede jelentős szereplője a kávépiacnak. Pár éve a portfólió kibővült: vitaminital és proteinital automatákkal. A 2024-es Sirha kiállításra pedig egy Magyarországon egyedülálló gépet vezetünk be a HoReCa piacra.

„Idén a korábbihoz képest nagyobb, 60m²-es standdal várjuk az érdeklődőket. Mindhárom napon lehetőségük lesz a vendégeknek, hogy megkóstolják kávéinkat, fehérje-, és vitaminitalainkat. Büszkék vagyunk rá, hogy idén egy olyan új tejhabosító géppel lépünk a magyar piacra, amely egyedülálló az országban. Egy gombnyomásra biztosítja a kávéhoz vagy akár turmixokhoz a megfelelő tejhabot, legyen az meleg vagy hideg! Időt takaríthatunk meg vele, ami gyorsan kifizetődik. Elengedhetetlen kelléke lesz egy minőségi kávézónak vagy szállodának.” – mondja Irsay Michael a Valdo Group alapító tulajdonosa. „A bemutatókon kívül napi nyereményekkel is várjuk vendégeinket. Kávécsomagokat, naponta 1 kapszulás kávégépet sorsolunk ki a helyszínen, a fődíj pedig egy kétszemélyes utazás lesz Szlovéniába, Portorozba. Megéri ellátogatni a standunkhoz!”

Találkozzunk személyesen is!

Mi itt leszünk: G2 pavilon C7 kiállítóhely


Ha kilátogatnál hozzánk a kiállításra, itt tudod velünk felvenni a kapcsolatot, hogy egyeztessünk!

Kapcsolatfelvétel

Nézd meg, milyen hangulatra számíthatsz, ha kilátogatsz hozzánk!

 

Küldjön üzenetet nekünk
Munkatársak
Fanni Laura
Kriszta

Értékesítés
hungary@valdocafe.com

Irsay Michael

alapító, tulajdonos
m.irsay@valdocafe.at

Hernádi Sándor
Sánta Gábor
ifj. Hernádi Sándor

minőségbiztosítási vezető
sandor.hernadi@valdocafe.com

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!