Kávégép bérlés

30 ÉVE A KÁVÉGÉP GYÁRTÁSBAN ÉS ÜZEMELTETÉSBEN

KÁVÉGÉP BÉRLETI KONSTRUKCIÓK

Kávéspecialitások 29 Ft/adag ártól

Már napi 15 adag fogyasztástól

Kihelyezés pár nap alatt!

0 Ft-os bérleti díjjal is elérhető

Kérjen ajánlatot, ha...

...boltjába, gyors éttermébe, strandra, panziójába, irodájába keres megbízható és egyszerűen kezelhető kávéautomatát, kávégépet vagy italadagoló automatát.

A Valdo Cafe széles termékkínálatában megtalálhatja az Ön igényeinek leginkább megfelelő konstrukciókat! Ismerje meg csapatunkat és vegye fel velünk a kapcsolatot!

AJÁNLATOT KÉREK!

EZÉRT VÁLASSZON MINKET:

Magyar gyártás

Üzemeltetés az ország valamennyi településen

Saját, országos szervizhálózat

Magyar alkatrész-beszállítók

Folyamatos alapanyag ellátás

Rugalmas bérleti konstrukciók

Professzinonális megoldások a vendéglátás minden területén

Missziónk olyan megbízható gépek gyártása, melyekkel lehetővé válik gyorsan, nagy tömegek kiszolgálása, mindezt hatékonyan, a legkisebb költség- és energiaráfordítással (környezetbarát módon), az állandó minőség folyamatos biztosításával.

Egyedülálló, saját gyártású kávégépeink, kávéautomatáink az egyedi keverésű és pörkölésű Valdo Cafe Premium Arabica kávéval üzemelnek, amelyek kifejezetten ezekhez a gépekhez lettek kifejlesztve, így tökéletesen visszaadják a kávé valódi aromáját. Cégünk kínálatában egyaránt megtalálhatóak a világszerte nagy népszerűségnek örvendő, azonnal oldódó, fagyasztva szárításos eljárással készült instant kávé, valamint a gondosan, fajtánként válogatott, egyedi pörkölésű babkávé keverékek.

Tejes italaink készítéséhez a világ harmadik legnagyobb németországi gyártója által a Valdo Cafe igényeihez kifejlesztett, valódi félzsíros tejből készült alapanyagokat használunk.

Csokoládés italaink elkészítéséhez szintén kiváló minőségű, magas kakaótartalmú terméket forgalmazunk.
Hideg italaink minőségére osztrák garancia a védjegy.

AJÁNLATOT KÉREK!

Ismertebb ügyfeleink

ITALAUTOMÁTÁK IS BÉRELHETŐK KÍNÁLATUNKBÓL!

Hidegital automata

Funkcionális italautomata

Fitnesz Shake gépek

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!