Post title 2

A Valdo minőség megjelenik alapanyagainkban és természetesen kávéautomatáinkban, kávégépeinkben is. Tapasztalja meg Ön is ezt a minőséget közvetlenül a gyártótól.

640x300

Egyedi technológia – a kezdetektől a fogyasztásig

Mi a Valdo Cafe titka? Mitől lehet a legjobb instant kávé? Az egyedi alkalmazott technológiáknak köszönhetően. Fedezze fel Ön is:

> Fagyasztva szárításos technológia (liofilizációs technológia) folyamán a ténylegesen lefőzött kávéból kivonják a vizet, és a megmaradt nedves, krémes állagú masszát, hirtelen -30, -50 fokra hűtve táblákba fagyasztják. Az így kapott táblákat zúzzák apró darabkákra. A kis, még fagyott szemcsékből ezután egy speciális vákuumkamrában (ahol a légnyomás a normálisnál sokkal alacsonyabb) vonják ki a vizet. Az alacsony légnyomás mellett a szemcséket a -30, -50 fokos hőmérsékletről ismét szobahőmérsékletűre melegítik. Mivel ilyen körülmények között (alacsony nyomás) a víz forráspontja sokkal alacsonyabb, így a kristályokban lévő víz folyékonnyá válás nélkül elpárolog azokból. A tökéletesen kiszáradt apró szemcséket oxigénmentesen csomagolják, hogy csak az intenzív kávé íz, az eredeti aromák és zamatok megmaradjanak. 100% kávé, tartósítószer és hozzáadott adalékanyagok nélkül.

> Postmix technológia – ezzel minden választott ital frissen készül közvetlenül a gombnyomás pillanatában – így készül az igazi friss kávé.

Változatosság, amely gyönyörködtet

Többféle kávégép eltérő kapacitással, különféle programokkal és italválasztékkal. Napi 10-15 adagtól, több száz adag kávé is elkészíthető a kávéautomatáinkkal, amelyek jellemzően 12-24 különböző italt képesek lefőzni. Ezek a rövid és hosszú kávé összes variációját és egyéb tejes kakaós kávékeverékeket, valamint bizonyos esetekben egyes aromás és alkoholos kávékat. Garantált minőség, változatosan – próbálja ki Ön is.

Tartósság

A szélsőséges igénybevételt is kiválóan bírják a kávégépeink és az üdítő automatáink, a saválló burkolatnak és a felhasznált alkatrészeknek köszönhetően. Ezért lehetséges, hogy cégünk örök garanciát vállaljon minden egyes termékére.

Örök garancia

Oly mértékben bízunk termékeinkben, hogy azokra egy úgynevezett örökös garanciát vállalunk. Ez azt jelenti, hogy vevőinknek soha, semmilyen javítási költséget nem kell fizetni. Ez a garancia tartalmazza az elhasználódó alkatrészeket is (amelyeket egy hagyományos garancia nem tartalmaz, sőt a kávégép vízkőtelenítése is a garanciához tartozik).

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!