Minden, amit a kapszulás kávéról tudni kell és érdemes!

A kapszulás kávé a világon az egyik legelterjedtebb típusú kávé. Az alumínium kapszulákba zárt finom kávét pillanatok alatt el lehet készíteni a hozzá való kávégéppel. A hagyományos presszó kávé mellett számos egyéb típusú kávékülönlegesség elkészítésére is alkalmas. Ebben a cikkünkben bemutatjuk, hogy miért is jó választás a kapszulás kávé. 

Minden, amit a kapszulás kávéról tudni kell és érdemes!

 

Ma már számos gyártótól tudunk vásárolni változatos fajtájú kapszulás kávégépet; A legegyszerűbb típusú, olcsóbb gépektől kezdve a magas árkategóriás, professzionális kávégépekig találhatunk kávéfőző alkalmatosságokat a piacon. 

 

Változatosabbnál változatosabb fajtájú kávékapszulák közül válogathatunk akár gyártó szerint, akár kávétípus szerint. 
 

Egyszerűen lehetsz barista a saját otthonodban. Egyes fajtájú kávékapszulákkal különböző kávékülönlegességek is elkészíthetőek. Csak a képzeleted szab határt, hogy milyen kávét is készítesz aznap egy gombnyomással. 

 

Kevés takarítást igényel. Lefőzése után csak el kell távolítani a podot a szemétbe. 

 

Minden, amit a kapszulás kávéról tudni kell és érdemes!

 

Akár otthon, akár a vendéglátásban is tökéletesen használható. Pár pillanat alatt elkészül a kívánt kávé, és emellett a vendéglátásban könnyebb elszámolni vele, mint a kilós kávékkal.
 
Kínálatunkban is megtalálható két fajta kapszulás kávégép. A hagyományos, egyszerűbb gépekkel szemben a valdoshop oldalán megtalálható kávégép sokkal több fajta kávékülönlegesség elkészítésére képes megfizethető áron. 

 

Az Italy Cup kapszulás automata kávéfőző alkalmas presszó kávé, hosszú kávé, cappuccino, caffe latte és forró csoki készítésére.
https://www.valdoshop.hu/italy-cup-kapszulas-kavegep-557


A Kelly kapszulás kávéfőző presszó kávé, hosszú kávé, forró víz készítésére alkalmas, tejhabosítóval és nélküle is kapható.
https://www.valdoshop.hu/kelly-kapszulas-kavegep-556

 

Minden, amit a kapszulás kávéról tudni kell és érdemes!

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!