Hidegital automatát keresek

Biztosítson vendégeinek trendkövető, vitaminokkal dúsított, energiaszegény frissítőket és tűnjön ki a versenytársak közül.

Hidegital automata vendéglátó helyek számára

A Valdo Fruit Alarm asztali üdítőgépei segítségével gombnyomásra készíthet gyümölcsös italokat, Frappe Bar italadagolóink pedig kellemesen hűs shakek és cappucino előállítására képesek.

Asztali italautomatáinkat úgy terveztük meg, hogy a lehető legegyszerűbb legyen a használatuk és a működtetésük. Az italok készítéshez koncentrátumot alkalmazunk, így nem kell számolnia raktározási feladatokkal és a szavatossági idejük is kellően hosszú.

A koncentrátumokból egy feltöltéssel, - újratöltés nélkül, - akár 450 adagot is el tud készíteni, így nagyobb vendégtömeget is ki tud szolgálni anélkül, hogy tartályt kellene cserélnie. A gépek mindezen felül hely- és energiatakarékosak, így gazdaságosan működtethetőek.

Szeretne alacsony költségek mellett egyedi és egészséges frissítőket felszolgálni vendégeinek, Ismerje meg kedvező konstrukcióinkat  !

 

Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot most!

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!