Hidegital automatát keresek

Szeretne extra bevételre szert tenni? Kínáljon vásárlóinak trendkövető, vitaminokkal dúsított, energiaszegény frissítőket, melyek ízletesek, könnyen elkészíthetőek és télen-nyáron egyaránt jól esnek.

 Hidegital automaták a Valdo Cafe kínálatában

A Valdo Fruit Alarm üdítő-automatákból mindig friss, prémium minőségű, igazán finom, hűtött italokat készíthet egy gombnyomásra. Mindössze 6-8 másodperc és már bele is kortyolhatnak a kiválasztott italba.
Kis helyigényűek. Nincsenek raktározási feladatok sem: 1 doboz italkoncentrátumból több száz adag is elkészíthető. Az italkészítés technológiájának köszönhetően pedig az italok hosszú ideig megőrzik szavatosságukat.
Frappe Bar italautomatáink 5 terméktartállyal rendelkeznek és remek megoldást nyújtanak az egyre népszerűbb hideg-tejes italok könnyű elkészítésére.
Mindezek mellett a készülékek egyedi és attraktív megjelenésükkel pozitívan járulnak hozzá üzletének összképéhez.
Vállalatunk teljes szolgáltatáscsomagot kínál az italautomatákhoz: segítjük partnereinket a beüzemelésben, szervizháttérrel és folyamatos utánpótlással a gördülékeny működtetés érdekében. Kizárólag magas minőségű alapanyagokat használunk, hogy Ön valóban kiváló frissítőkkel szolgáljon vásárlóinak.


Vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!