Asztali kávégépet keresek

Egy kereskedelmi egységben kiemelten fontos, hogy olyan asztali kávégép álljon a vásárlók rendelkezésére, amelyet rendkívül könnyű kezelni.

Asztali kávégépek a Valdo Cafe kínálatában

Valdo Cafe kávéautomaták elérhetővé teszik Önnek a hamisítatlan kávézás élményét, ugyanakkor üzemeltetésük nagyon egyszerű. Csak egy gombnyomás és kész a finom gőzölgő kávé, Cappuccino vagy egyéb ízletes kávés ital. Emellett kávéautomatáink tisztán tartása sem okoz külön problémát Önnek, hiszen arról a beépített mosóprogram gondoskodik. A higiéniához pedig még a kávéautomata alapanyaga, a saválló lemez is hozzájárul.

Asztali kávégépeink kis helyigénnyel rendelkeznek. Egyedi, attraktív megjelenéssel a készülékek magukra vonzzák a tekintetet, így hozzájárulhatnak a kereskedelmi egység forgalomnövekedéséhez.

Legyen szó akár kisebb, akár nagyobb forgalmú üzletről, asztali kávégépeink ideális megoldást kínálnak, energiatakarékos működéssel. Így kedvező működtetési költségekkel kínálhat vásárlóinak változatos kávékölteményeket, amelyekért garantáltan visszajárnak majd.

Miben különbözünk a többi kávéautomata, kávégép bérbeadással foglalkozó vállalattól? Teljes szolgáltatáscsomagban gondolkodunk: a tervezéstől a kivitelezésen keresztül a folyamatos üzemeltetésig mindenben állunk partnereink rendelkezésére. Extra gyors szervizt biztosítunk a folyamatos működtetés érdekében. Gondoskodunk a rendszeres töltőanyag kiszállításról a gördülékeny üzemeltetésért. Csak minőségi alapanyagokkal dolgozunk, - legyen szó kávégépeink alkatrészeiről vagy a töltőanyagokról egyaránt.


Vegye fel kollégáinkkal a kapcsolatot!

Asztali kávégépek a Valdo Cafe kínálatában

 

Ajánlatkérés

Megbízható, egyszerűen kezelhető és gyorsan működő asztali kávé- vagy hidegital automatát keres vállalkozásának? Kattintson most és vegye fel velünk a kapcsolatot!